Dobrodošla na blog ..:::..☆ Svijet noktiju ☆..:::.. ! Nadam se da će vam boravak biti ugodan i edukativan. ♥♥♥ ..:::..☆ Svijet noktiju ☆..:::.. ..:::..☆ Svijet noktiju ☆..:::.. ..:::..☆ Svijet noktiju ☆..:::.. ..:::..☆ Svijet noktiju ☆..:::..

srijeda, 1. siječnja 2014.

NOVOGODIŠNJA MANIKURA

Evo još jedne manikure ... ovaj put nisam ništa crtala ili dodavala ukrase jer mi je ovaj lak sam po sebi toliko divan da je sve ostalo uz njega suvišno.

Koristila sam:
Moment 01
Colleen 190
i sve sam završila kao i uvijek sa beauty zaštitom marke MomentOvaj Colleen lak mi je zbilja poseban, na slici izgleda ledeno plavo i takav u bočici zbilja i je (možda je na slici maloo tamniji nego uživo), ali na noktu se presijava na zelenkastu, pa malo na blago rozu i ima sitne srebrne šljokice u sebi. Prilično je rijedak i pokriventost mu nije jača strana pa mu zato treba podloga, ja sam kao podlogu stavila 2 sloja bijelog Momenta, zatim 2 sloja Colleena i na kraju jedan zaštitni sloj.

Teško ga je riječima opisat pa stoga procjenite same pomoću slika ... malo ih je više jer su mi sve bile lijepe i dosta realne pa se nisam mogla odlučiti za samo par njih.


Eto to bi bilo to ... kako vam se sviđa ovaj lak, meni je jedan od najdražih, čim sam ga vidila zaljubila sam se u njega.

I za kraj vam želim sretnu novu godinu, puno lakića i što manje puknutih noktića i suhe i ispucale kožice :D


Tina

Nema komentara:

Objavi komentar